Recent Nieuws

database

Twee zeges voor Aaron Dockx: teller staat op twaalf!

Nov 06, 2018

Niet enkel het Europees kampioenschap in Rosmalen werd dit weekend afgewerkt. Ook in Rijkevorsel en Hofstade, twee manches van De Moedige Veldrijder, kwam IKO-Beobank in actie. Eerstejaarsnieuweling Aaron Dockx boekte opnieuw dubbele winst.

In Rijkevorsel kwamen onze nieuwelingen Aaron Dockx en Damon Bellon aan de bak. Damon maakte zijn rentree na een korte rustperiode. Aaron werd zevende bij de nieuwelingen, maar was alweer ruimschoots de beste bij de eerstejaarsnieuwelingen.

“Ik vertrok vanop de voorlaatste rij en kon al snel goed opschuiven. In de voorlaatste ronde ging mijn ketting eraf en moest ik lange tijd lopen tot aan de materiaalpost. Meer dan een zevende plaats zat er daarna niet meer in. Hoe dan ook was het mooi om in eigen dorp te kunnen winnen.” Damon Bellon werd vijfde tussen de eerstejaars, voor hem een mentale opkikker na enkele mindere weken.

Een dag later in Hofstade greep Aaron Dockx alweer een overwinning, zijn twaalfde al van het seizoen. Bij de junioren reed Nando De Rijck naar een veertiende plaats. Nando kwam in de eerste ronde ten val en moest aan een ware inhaalrace beginnen. Uiteindelijk strandde hij dus op plaats 14. Lennert Meulemans kwam ten val en moest opgeven.

Foto – Jo Groenevinger

Onze partners.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image