Recent Nieuws

database

Wout Vervoort wint tweedaagse Zottegem-Strijpe, junioren winnen ploegenklassement in Valromey

Jul 17 , 2018

Wout Vervoort heeft zondag voor de negende zege van het zomerseizoen gezorgd. Wout soleerde naar de overwinning in Zottegem-Strijpe. Onze junioren op hun beurt wonnen het ploegenklassement in de Ain Bugey Valromey Tour.

Zege nummer negen is een feit met dank aan junior Wout Vervoort die zondag de eerste rit van de tweedaagse Zottegem-Strijpe op zijn naam schreef. Wout domineerde, maakte er een loodzware wedstrijd van en soleerde uiteindelijk naar de zege. Een dag later finishte hij vijftiende, goed genoeg om ook het eindklassement op zijn naam te schrijven. <

Junioren winnen ploegenklassement in Valromey

Loris Rouiller, Ryan Cortjens, Niels Vandeputte, Sander de Vet en Tieme Herrygers waren aan de slag in het Franse Valromey voor de Ain Bugey Valromey Tour. In de eerste twee ritten speelden onze junioren haast geen rol, maar dat zouden ze in de twee slotetappes wel rechtzetten.

In de derde rit op zaterdag met onder andere de beklimming van de Col du Grand Colombier, deed vooral Sander de Vet het erg goed. Hij finishte als vierde op 8 seconden van winnaar Alex Baudin. Ryan Cortjens werd vijftiende, Loris Rouiller 25ste. Niels Vandeputte kende geen al te beste dag en werd uiteindelijk 64ste. Tieme Herrygers kwam niet aan de start, hij brak een dag eerder zijn sleutelbeen bij een valpartij en werd meteen geopereerd.

In de slotrit dan was Ryan Cortjens onze beste man op plaats dertien. Sander de Vet werd 23ste, Niels Vandeputte besloot als 25ste. Loris Rouiller kwam ten val maar haalde alsnog de finish op plaats 51. Leuk detail: na vier dagen topten onze junioren het ploegenklassement.

Onze partners.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image