Recent Nieuws

database

Rugproblemen houden Sanne Cant van podium in Baal

Jan 01, 2018Geen vijfde zege op rij voor Sanne Cant in de Ijsboerke Ladies Trophy, wel een vierde plaats. Sanne had te veel last van haar rug en miste ook al haar start. Een ontgoocheling voor de wereldkampioene die maar al te graag gewonnen had in Baal.

“Ik werd in de start helemaal weggedrumd, ik denk dat ik op zowat positie twintig rondreed in de openingsronde”, legt Sanne uit. Na de openingsronde had ik al meer dan veertig seconden achterstand, dan weet je dat je de overwinning zo goed als zeker mag vergeten.”

“Ik ben daarna mijn eigen tempo gaan zoeken om op die manier misschien toch nog te kunnen meespelen voor een podiumplaats. Maar vanaf halfweg wedstrijd begaf mijn rug het ook nog eens volledig. De vraag vooraf was hoelang die zou standhouden, geen veertig minuten dus wat het antwoord.”

Einde van een drukke eindejaarsperiode hoe dan ook, tijd om de batterijen terug op te laden dan. “Ik trek nu tien dagen naar Spanje, dat is welgekomen na een zware week. Ik hoop dat ik daarna de belangrijke periode met de kampioenschappen vol energie ga kunnen aanvatten”, aldus Sanne.

Foto: Photopress.be

Onze partners.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image